Koulut

Fair Share auttaa parantamaan oppimisympäristöäsi uuden sukupolven av-ratkaisuilla

BE IN TOUCH

Helppokäyttöisillä multitouch-ratkaisuilla opettaja voi keskittyä itse opettamiseen ja oppilaat ovat aktiivisemmin sitoutettuja tunnin kulkuun.

BE CONNECTED /BRING YOUR OWN DEVICE

Tuo oppilaat ja opettajat yhteen tai panosta ryhmätyöhön. Käyttäjä voi heijastaa millä tahansa (mobiili/kannettavalla) laitteella esityksensä mihin tahansa näyttöön langallisesti tai langattomasti. Näyttö on käytettävissä muutamassa sekunnissa.

BE SMART

Hinta-laatu suhteeltaan huippuluokkaa olevat AV-ratkaisumme auttavat säästämään kustannuksissa, eivät rasita ympäristöä ja tarjoavat innostavia uusia opetus- ja oppimiskokemuksia, jotka parantavat koulutusta.

jännittäviä ja mielenkiintoisia oppimiskokemuksia

Tasapaino on tärkeintä käytettäessä AV-esitystekniikkaa opetuksessa. Tarjoamme tuotteita, jotka auttavat opettajia tehostamaan opetusta ja luovuutta, mutta samalla helpottaa itse työtä. Tehtävämme on kehittää oppimisympäristöjä, jotka haastavat oppilaita sekä auttavat keskittymään käsiteltävään aiheeseen ja osallistumaan aktiivisesti.

Haluatko kokeilla käytännössä kuinka helppoa ja inspiroivaa opetus voi olla, kun työvälineet ovat ajan tasalla?
Ota yhteyttä ja varaa aika demoon!

TANGO TEACH

Tango Teach mahdollistaa oppituntien rakentamisen aiempaa nopeammin ja helpommin. Lisätäksesi uutta sisältöä oppituntiisi nopeasti, sisällön haku löytää onlinetiedostot jotka voivat olla:

  • kuvia
  • pdf-tiedostoja
  • powerpoint-tiedostoja
  • word-tiedostoja
  • videoita
  • MP3-/ audio tiedostoja

Lue lisää Tango Teachista täältä

Haluatko varata ajan työpajaan?