De Gamlas Hem -Hotel & Restaurant

Marraskuussa 2018 suojeltu arvokiinteistörakennus sai uuden elämän kolmen yrittäjäkaveruksen toimesta.  De Gamlas Hem toimii nyt kokous- ja juhlakäytössä. Samassa rakennuksessa palvelee myös hotelli ja ravintola.  Rakennus on kauniisti remontoitu kauttaaltaan, talon alkuperää kunnioittaen.

Rakennuksella on mielenkiintoinen tarina, joka alkaa vuodesta 1906. Lue täältä koko De Gamlas Hem -talon tarina

CTOUCH kosketusnäyttö kokoustilat_Fair Share

Fair Share toimitti AV-laitteet De Gamlas Hemin neuvottelutiloihin, jotka toimivat kokous- ja juhlakäytössä. Ravintolan ja aulan äänentoistolaitteet asennettiin asiakkaan kanssa yhteistyössä tehdyn suunnittelun pohjalta. Tyylikkäästi sisustettuihin hotellihuoneisiin asennettiin laadukkaat LG televisiot seinäkiinnityksellä.

Vanha valokuva rakennuksesta löytyi museoviraston kätköistä ja se pääsikin kunniapaikalle sisääntuloaulaan. Asiakkaan toiveiden mukaisesti, tulostimme kuvan AKUprintti-kangastulosteelle ja kankaan taakse lisättiin akustiikkamateriaali, joka absorboi tehokkaasti ääntä.

Kun etsit tunnelmallista paikkaa kokoukselle, hääjuhlille tai vaikka yrityksen vuosijuhliin, De Gamlas Hem on tyylikäs valinta joka taipuu moneen käyttöön.