Toimistoratkaisut

Toimistotarvikkeet

Käytätkö paljon aikaa ostaessasi pieniä tavaroita toimistoosi?
Ostatko monesta eri paikasta?
Olemme yhteistyössä Paperipalvelu Koskimo & Rännäli Oy:n kanssa. Yhteistyön kautta olemme heidän pohjoinen jälleenmyyntikumppani toimisto- ja vapaa-ajan tarvikkeiden osalta. Verkkokauppamme tarjoaa todella laajan ja kattavan valikoiman tuotteita toimistoosi ja työympäristöön. Laaja valikoima ja nopeat toimitusajat tekevät tilaamisesta helppoa. Pääset ostoksille verkkokauppaan tästä

Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit täyttää oheisen lomakkeen ja pyytää meitä luomaan yrityksellesi tunnukset verkkokauppaan.

TULOSTUSRATKAISUT

Tarjoamme laajan valikoiman tulostimia, kopiokoneita ja dokumentinhallintaa, jotka helpottavat sinun päivittäistä tulostamistasi.

Me Fair Sharella autamme sinua kaikissa tarpeissasi:

  • Toshiba -monitoimilaitteet
  • Brother tulostimet
  • Skannerit sekä tarratulostimet
  • Tulostusratkaisut, kuten Follow me -tulostus, mobiilitulostus sekä dokumenttien skannaus- ja arkistointiratkaisut
  • Tulostimien huoltopalvelu, varaosat ja värikasetit

MAINOS -JA YRITYSLAHJAT

Mainos -ja yrityslahjat ovat hyvä tapa tehostaa yrityksen näkyvyyttä. Messuilla ja erilaisissa tapahtumissa, mainoslahjat toimivat magneettina ja saavat kävijät vierailemaan osastollanne ja kiinnostumaan entistä enemmän yrityksestänne ja tarjoamistanne tuotteista.

Ehkä haluatte muistaa arvokkaita asiakkaitanne tai yhteistyökumppaneitanne yrityslahjalla, joko vuoden vaihtuessa tai aina kaupanteon yhteydessä?
Me voimme toteuttaa yksilöidyt ja laadukkaat lahjat.
Kysy lisää erilaisista vaihtoehdoista.

Tehokkaampi toimisto painalluksen päässä.