Tarinamme

Olipa kerran innovatiivinen yritys, joka sijaitsi “Peltolan teknologialaaksossa”. Yritys, joka mahdollisti mobiiliyhteydet miljoonille ihmisille eri puolilla maailmaa. Tuo taianomainen innovaatiokipinä ei ole koskaan laaksosta sammunut ja on inspiroinut suuresti meitä seikkailunhaluisia pioneereja. Olemme toimineet vuodesta 2014 ja kasvamme vuosi vuodelta. Missiomme on sytyttää asiakkaidemme mielikuvitus ja löytää yhdessä sopivimmat tavat, jotta asiakkaamme voivat jakaa arvokasta tietotaitoa toisillensa. Uskomme että oikea inspiraatio syntyy siellä missä luonto, teknologia ja ihmisen kädenjälki kohtaavat. Yhdessä työskentelimme tiiviinä ryhmänä yhdistääksemme kaikki nuo elementit yhden oven taakse, yhteen tilaan. Ammattitaidollamme syntyi elämyskeskus -“Forest of Many Stories”. Mikä parasta, tilan olemme rakentaneet itse. Saman audiovisuaalisen elämyksen saamme toteutettua myös asiakkaillemme.

Todellinen inspiraatio löytyy kun luonto kohtaa teknologian ja teknologia kohtaa sinut.

Sinulla on unelmia, tavoitteita ja suunnitelmia liiketoiminnallesi. Jaa ne kanssamme, autamme sinua saavuttamaan ne. Teemme sen jakamalla tietotaitoamme innovatiivisista teknologiaratkaisuista ja tuomalla uusia ideoita kansainvälisiltä markkinoilta. Olemme täällä sinua varten, suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja pidämme kunnia-asiana, että tarjoamamme ratkaisut tulevat helpottamaan työskentelyäsi ja tehostamaan yrityksen sisäistä ja ulkoista viestintää. Olet lämpimästi tervetullut piipahtamaan av-elämyskeskuksessamme Oulun Peltolassa, jossa voit tutustua muun muassa kosketusnäyttöjen, infonäyttöjen ja videokonferenssilaitteiden maailmaan.

t. Marius, Sampo ja Tytti

Jos kiinnostuit palveluistamme tai Fair Share -konseptista ole hyvä ja ota yhteyttä. Annamme ilomielin lisätietoa tuotteistamme,ratkaisuistamme ja demotyöpajoista showroomillamme.Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja meihin sekä nauttimaan kupillinen kahvia.

Fair Share Scandinavia – Technology & Service
Fair Share Scandinavia Oy, Yrttipellontie 1, 90230 Oulu
Y-tunnus 2590680-2
marketing@fairshare.fi
p. +358 (40) 653 6289

Laskutustiedot

Verkkolaskut
Verkkolaskuosoite:003725906802
Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice 2.
Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun
Laskulla tulee olla seuraavat osoitetiedot: Fair Share Scandinavia Oy 25906802 PL 100 80020 Kollektor Scan
Laskut tulee lähettää sähköpostin liitetiedostoina PDF-muodossa (max. 5MB/tiedosto) osoitteeseen: 25906802@scan.netvisor.fi Mikäli lasku sisältää liitesivuja, näiden tulee olla samassa tiedostossa varsinaisen laskun kanssa.
Paperilaskujen skannauspalvelu
Fair Share Scandinavia Oy
25906802
PL 100
80020 Kollektor Scan